Csapat

Kalina Yvette
Alapító
1958-ban születtem Budapesten. Középiskolába, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumba matematika tagozatra jártam. Majd Pénzügyi és Számviteli Főiskola Információfeldolgozási- és Rendszerszervezési szakán végeztem. Első munkahelyem a KSH Számítóközpontja volt. Rájöttem, inkább emberekkel szeretnék foglalkozni. Így kerültem a Berzeviczy Gizella Közgazdasági Szakközépiskolába közgazdász tanári munkakörbe. Párhuzamosan a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem tanár szakára jártam. Kislányom 1986-ban született meg. 1990-ben néhány barátommal megalapítottuk a Közgazdasági Politechnikumot. Itt dolgozom jelenleg is. Csörögön 2012 óta működtetünk tanodát.
Tinó Krisztina (Tina)
Szociális munkás
Tinó Krisztina (Tina) vagyok. Szociális munkásként dolgozom Budapesten, egy átmeneti hajléktalan szállót vezetek, ahol volt állami gondozott fiatalok élnek. Magam is állami gondozott voltam, Kaposváron nevelőszülőknél éltem. Csörögre egy konfliktuskezelő tréningre kaptam meghívást 3 évvel ezelőtt, azóta itt tevékenykedem a Csörögi Tanodába. Szeretem ezt csinálni, életem meghatározó része lett. Szabadidőmben általában a két kutyámmal vagyok.
Hárs Nóra
Önkéntes
Hárs Nóri vagyok, 29 éves. 2010-ben végeztem az ELTE társadalmi tanulmányok szakán, majd survey statisztika szakján folytattam tanulmányaimat. Már ekkor is inkább a oktatás vonzott, illetve az önkéntes és közösségi munka: korrepetáltam, gyakorlatot vezettem, önkénteskedtem, kézműves foglalkozásokat tartottam ezalatt, majd elvégeztem a ELTE tanító alapszakját is. Jelenleg napközis tanítóként dolgozom egy zuglói általános iskola első osztályában. Csörögön először 2014 nyarán jártam, azóta igyekszem minél több szombaton ott lenni, és a fejlesztő foglalkozásokat minél izgalmasabbá tenni, miközben én is sokat tanulok a gyerekektől. Hiszem, hogy türelemmel és szeretettel, gyerekközpontúan kell tanítani, hiszen a tanulás felfedezés, amiért minden gyerek lelkesedik, csak lehetőséget kell teremteni hozzá.
Ember Kata
Önkéntes
Ember Kata vagyok, 2012-ben végeztem az ELTE szociológia szakán, nem sokkal ezután kezdtem el fiatal kutatóként dolgozni az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetben. Fő kutatási témám az érzelemszabályozás, problémás viselkedés és az anya-gyermek kapcsolat serdülőkorban. Több helyen voltam már önkéntes. A Csörögi Tanoda munkájába először 2013 januárjában kapcsolódtam be, azóta lényegében minden szombaton ott vagyok és nem is tudnék ennél jobb időtöltést elképzelni.